Pilates

És un mètode d’exercici i moviment físic dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Es basa en sis principis: concentració, centralització, control, respiració, precisió i fluïdesa.

Beneficis:

  • Augment de la capacitat pulmonar.
  • Augmenta la força, la flexibilitat sobretot a l’abdomen i l’esquena.
  • Millora de la coordinació.
  • Augmenta la densitat òssia i la salut de les articulacions.
  • Millora la consciència corporal i re-educa la postura.

Amb la practica sistemàtica d’exercicis específics unit a uns patrons de respiració controlada, Pilates ha demostrat que és immillorable no sols com a mètode per a estar en forma sinó com a suport a l’entrenament esportiu i a la rehabilitació física de tota mena de lesions i/o patologies.

Pilates embarassada:

Programa d'exercici de pilates adaptats a les diferents etapes de gestació de l'embarassada. L'objectiu és preparar el cos per als canvis produïts en aquest període. Desenvolupar la musculatura de suport, flexibilitat i presa de consciència del seu propi cos. L'exercici físic i una dieta equilibrada faran que la dona gaudeixi del seu embaràs.

estiramiento

Pilates Postpart:

L'objectiu és enfortir i tonificar tot el cos sense perdre l'atenció en el control dels moviments des del seu centre (Power House) o abdominals.  D'aquesta manera es poden evitar dolors d'esquena que apareixen en l'etapa de lactància (per l'augment de pit i per la postura) per la càrrega en braços del nadó.

Modalitats i tipologies

one

Classes particulars:

Planificació i desenvolupament del programa segons característiques individual i objectius comuns entre alumne i entrenador.

Preu: 55€ per classe

two

Classes en duo:

Planificació i desenvolupament del programa segons les característiques de cada alumne. Correccions i modificacions segons les característiques individuals de cada integrant.

Preu: 27.50€ per classe x persona

three 2

Classes en trio:

Planificació i desenvolupament del programa segons les característiques de cada alumne. Correccions i modificacions segons les característiques individuals de cada integrant.

Preu: 22.50€ per classe x persona